Välkommen till min nya blogg!


Kommentarer
Postat av: Amelie Engstrand

Hej,

Hej,



Vi är två masterstudenter vid Lunds Universitet som skriver uppsats för konsumtionsforskarna Sofia Ulver-Sneistrup och Ulf Johansson inom ramen för deras projekt inom "Foodie-kultur".



Vi har båda ett passionerat intresse av bakning och jag, Amelie, har jobbat på Gateau i många år. Som en del av projektet har vi därför tänkt att gå på djupet i denna trend.



Vår metod går ut på att dokumentera experter med ett gediget surdegsintresse, vilket innebär att under 5 fristående dagar föra en fotodagbok och dokumentera matlagningsvanor. Dessa 5 dagar kan vara vilka dagar som helst under en 2-veckorsperiod och dokumenterandet är inget omfattande och tar ingen större tid. Fotodagboken följs senare upp av en djupintervju som kan planeras utifrån när det passar.



Med anledning av detta skulle vi vilja fråga om du har möjlighet att ställa upp på detta? Det skulle vara en ovärderlig möjlighet för oss och vi tror också att det kan vara kul och lärorikt för er att delta i projektet. Naturligtvis kan vi komma till Stockholm när det passar.



Tack på förhand!



Med vänliga hälsningar,

Sanna Gustafsson och Amelie Engstrand

2012-03-21 @ 09:54:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0